Eurodent Bergen

Incognito

Pris per kjeve - ca. 30 000 NOK

Kostnader for røntgen, konsultasjon, modeller tilkommer.

Det er mange veier til et flott smil, men hvorfor ikke gjøre det mest mulig diskre?

Incognito ™ tannregulering behandler dine tenner uten at noen legger merke til det. Hvordan kan det skje? Det er enkelt! I motsetning til konvensjonell tannregulering som har apparatur festet på forsiden av tennene, så er Incognito ™ limt på baksiden. Klossene (brackets) og strengen er dermed ikke synlig, og ingen ser at du hr regulering. 

Incognito ™ passer for både voksne og ungdom. Om det er av estetiske årsaker, privat eller i jobb - om du ønsker å rette opp tannstillingen men ikke ønsker synlig regulering, så vil Incognito ™ gi deg en diskre løsning.

Denne apparaturen er spesiallaget for dine tenner, og blir dermed ekstremt slank, noe som sikrer best mulig pasientkomfort. I begynnelsen vil regulering på baksiden av tennene virke uvant, men i løpet av kort tid vil du venne deg til det. Siden apparaturen sitter på baksiden erdet ingen risiko for at den danner synlige skader på forsiden av tennene.

Fordeler av Incognito™ tannregulering:

  • God pasientkomfort siden de er laget med ekstremt slank design 

  • Individuelt tilpasset og produsert for dine tenner

  • Usynlig fra utsiden

  • Synlige resultater etter kort tids behandling 

  • Kan korrigere de fleste tannstillingsfeil

  • Passer for både voksne og ungdom

  • Ingen risiko for synlige skader på forsiden av tennene

  • Finnes i 2 versjoner: Incognito full versjon og Incognito Lite for enkel justering i fronten.

3M_Unitek_Adults_SolutionsForBraces_Keyvisual3-Incognito

Usynlig fra utsiden 
Å være knyttet til baksiden av tennene, er det Incognito ™ systemet ideelt for alle de som ikke ønsker å gi slipp på estetikk for profesjonelle eller private årsaker.

Skreddersydd for deg 
Like unik som tennene: Incognito ™ tannregulering er individuelt laget for tennene dine ved hjelp av den nyeste teknologien, for å sikre en perfekt passform fra starten.

Behagelig å ha 
Incognito ™ sin skreddersydde og ekstremt flate design sikrer en høy grad av komfort og rask tilpasning til tale. Nesten utrolig at du har tannregulering på!

Like effektiv som andre typer
Incognito ™ fungere like effektivt og raskt som synlige tannregulering.

Ideelt for allergikere 
Incognito ™ tannregulering består av en legering inneholdende høy-gull. Så de utgjør en meningsfylt alternativ til andre typer tannregulering-systemer, spesielt for folk som er allergiske mot nikkel.

Last ned pasientbrosjyre