Eurodent Bergen

Typer tannregulering

Eurodent Bergen tilbyr både usynlig og synlig tannregulering for barn og voksne. Barn får behandling med Helfo-refusjon for tannregulering som varierer fra 40 til 100% (Ler mer om den her). Voksne kan få full nytte av moderne teknologier som All-In/Invisalign og Incognito - som er både typer av usynlig tannregulering.

Tradisjonell synlig tannregulering

Type 1: Stålbraketter

Når man tenker på tannregulering, er denne typen som man først forestiller seg. Dette er den mest brukte tannreguleringen på barn, og mest rimelige. Brakettene limes på forsiden av tennene, og er laget av rustfritt stål av den beste kvalitet. 

I spesielt vanskelige tilfeller må kjeveortoped bruke hodeplagg (Headgear). Du kan lese om den ved å trykke her.

Pris: Fra 10.000 NOK

 

Tannregulering

Keramiske braketter

Keramiske braketter har blitt spesielt populære da de er både rimelige og ser bedre ut enn vanlige stålbraketter. De er vanskeligere å se enn vanlige reguleringer, ettersom de keramiske brakettene typisk tilpasses til å gå i ett med tennenes naturlige farge. Spesielt voksne personer som ikke vil gå for usynlig tannregulering (Incognito), kan bruke denne typen tannregulering. Barn får dekt behandling med stålbraketter, men kan betale litt ekstra og få den mindre synlige tannreguleringen.

Pris: Fra 16.000 NOK

 

radiance_clear_braces_leeds_orthodontists_clarendon_dental_spa

 

Usynlig tannregulering

Moderne teknologi har gjort det mulig å lage tannregulering som ikke vises. Vi tilbyr 2 metoder: Incognito og Invisalign, og vår kjeveortoped er sertifisert for å bruke begge to.

Incognito eller lingual teknikk (Regulering på baksiden av tenner)

Invognito tannregulering behandler dine tenner uten at noen leger merke til det. Hvordan skjer det? I motsetning til konvensjonell tannregulering som har apparatur festet på forsiden av tennene, så er Icognito limt på baksiden av tennene. Klossene (brakettene) og strengen er dermed ikke synlig, og ingen ser at du har tannregulering.

Les mer ved å trykke her

 

Incognito usynlig tannregulering

Invisalign / All In

Dette er en «usynlig» tannregulering med avtakbare skinner som praktisk talt er umulig å oppdage under bruk. Den "usynlige" tannreguleringen er enkel å bruke. Mer enn en million pasienter har med gode resultater blitt behandlet med denne teknologien. Behandlingen består av en serie komfortable reguleringsskinner som er laget i et transparent materiale. Når du begynner behandlingen, vil tannlegen din fortelle deg hvor mange reguleringsskinner du vil trenge og hvor lang tid behandlingen vil ta, vanligvis mellom 8 og 18 måneder.

Ler mer ved å trykke her

Pris fra 15.000 NOK

 

usynlig

Sammenligning av typer tannregulering

 

Incognito / 

Lingual teknikk

Invisalign / All-in

Porselensbraketter / 

Stålbraketter

100 % Tilpasset dine behov

+

+

 

Passer alle pasienter

+

 

+

Usynlig fra utsiden

+

+/-

 

Virker 24/7 mot endelig resultat

+

 

+